Gulf Formula ULE 5W/40

Gulf Formula ULE 5W/40

469,00 DKK

Vejl. udsalgspris 529,00 DKK

Gulf Formula ULE 5W-40 4 Liter

Gulf Formula ULE -serien er højtydende, syntetiske motorolier til personbiler med ultralav emission, der opfylder kravene til mid SAPS (Sulphated Ash, Phosphorous & Sulphur). Disse olier er udelukkende udviklet til at forlænge levetiden og opretholde effektiviteten af ​​efterbehandlingsanordningerne i personbiler drevet af både benzin- og dieselmotorer. Det giver enestående rengøringskraft og slidbeskyttelse og minimerer aflejringer i motor og turbolader, hvilket fører til overlegen generel ydeevne. Det overgår kravene i de seneste lavemissionsoliespecifikationer fra førende bilproducenter som Daimler, VW, BMW og Porsche.
Egenskaber og fordele
  • Lavt askeindhold reducerer partikelophobning i dieselpartikelfiltre
  • Enestående termooxidativ stabilitet reducerer olienedbrydning og muliggør forlængede drænintervaller
  • Unik additiv kemi reducerer sodrelateret fortykkelse og slid.
  • Seneste mid SAPS-additivteknologi minimerer forgiftning af TWC (Three Way Catalyst) og forlænger levetiden for efterbehandlingsenheder, der bruges i de nyeste personbiler
  • Aktive rengøringsmidler reducerer stempelaflejringer og slamopbygning, hvilket letter motorens levetid
  • Fremragende egenskaber ved lav temperatur hjælper med koldstart og beskytter mod slid ved opstart
Ansøgninger
  • Alle benzin- og dieselmotorer i MB- og Volkswagen-biler opfylder Euro 4 , Euro 5 & Euro 6 emissionsnormer og kræver mid SAPS-olier, der opfylder henholdsvis MB 229,51 og VW 505 00 & 505 01 kvalitet.
  • Alle BMW benzin- og dieselbiler opfylder emissionsnormerne Euro 4, Euro 5 og Euro 6 og er udstyret med partikelfiltre over hele verden, især i Europa.
  • SAE 5W-40 er godkendt i forhold til Porsche motoroliekategori "Porsche A40" til brug i alle Porsche-biler fra og med modelåret 1994, undtagen Cayenne V6 til langafløb og Cayenne Diesel.
  • Moderne personbiler, SUV'er, lette varevogne og lastbiler drevet af både benzin- og dieselmotorer, der kræver API SN og ACEA C3 kvalitetsolier (SAE 5W-30 & SAE 5W-40).
Model/Varenr.: 781221-4
Lagerstatus: Varer er på lager
stk.

Gulf Formula ULE 5W-40 giver enestående rene motorer og dens beskyttelse mod slid fører til bedre generel ydeevne og minimerer aflejringer i motor og turbolader. Det hjælper med at opretholde god brændstoføkonomi og olien overgår kravene til lave emissionsværdier som er med i oliespecifikationerne fra de førende bilproducenter som Daimler, VW , BMW og Porsche. 

Gulf Formula ULE 5W-40 har lavt askeindhold – det reducerer partikel opbygning i partikelfiltre, og den enestående termo-oxidative stabilitet reducerer oliens nedbrydning og muliggør længere olieskifteintervaller. Den seneste midt SAPS additivteknologi minimerer ”forgiftning” af TWC (tre vejs katalysatorer) og forlænger levetiden for efterbehandlingsudstyr, der anvendes i de nyeste personbiler samtidig med at forbedrede friktionsegenskaber giver fremragende brændstoføkonomi. Aktive rensende komponenter reducerer stempelaflejringer og slamopbygning og sikrer forlænget levetid for motoren og de gode egenskaber ved lave temperaturer hjælper ved koldstart og beskytter mod slid ved opstart. 

Gulf Formula ULE 5W-40 er velegnet til de nye benzin-og dieselmotorer i MB & VW biler, der opfylder Euro 4 emissionsnormerne og kræver midt SAPS olier, alle BMW diesel biler, der opfylder Euro 4 emissions- normerne og er udstyret med partikelfiltre over hele verden. Anbefales også til de mest moderne BMW benzinbiler, der opfylder Euro 4 emissionsnormerne i EU-området, herunder Norge, Schweiz og Liechtenstein og moderne personbiler, SUV'er, lette varevogne og lastbiler drevet af både benzin-og dieselmotorer. 

OBS:  Denne olie kan være uegnet til brug i nogle motorer (se bilens instruktionsbog / håndbog).

Opfylder følgende specifikationer:  ACEA A3/B4/C3, Ford WSS-M2C917-A

Godkendt af:  API SM, MB-Approval 229.51, BMW Longlife-04, VW 502.00/505.00/505.01, Porsche A40